Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (4.50 secunde)
Nu suntem fiinte materiale aflate in cautarea experientei spirituale, ci fiinte spirituale care si-au asumat experienta de a fi umani. Acest adevar a traversat istoria si a supravietuit pana astazi, in timpurile marii transformari interioare.
Aceste cuvinte spuse de Eminescu in 1881, valabile pentru timpul sau, au ramas valabile pana azi; dar si-au multiplicat valoarea in ultimii 60 de ani.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
In principiu, expunerea publica televizata este privilegiul celor foarte talentati sau al celor extrem de ridicoli. In Romania, "onoarea" revine exclusiv ultimei categorii.
Grav accident feroviar in Grecia. Cel putin 36 de oameni au murit si 85 au fost raniti, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de orasul Larissa.
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. Scoala este peste drum de blocul meu, dar drumul este pacatos, aleile sint pline de masini parcate de care se izbesc mereu cele care vor sa treaca intr-o parte si alta.
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. Scoala este peste drum de blocul meu, dar drumul este pacatos, aleile sint pline de masini parcate de care se izbesc mereu cele care vor sa treaca intr-o parte si alta.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. Masina in care se afla liderul social-democrat a iesit in decor.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
Doi frati de 16 si 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat masina familiei si au plecat cu ea. Cursa lor teribilista s-a incheiat cu un accident in care, din primele informatii, unul dintre ei si-a pierdut viata.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. Daniel de 34 de ani, a condus un motociclu marca First Bike, pe trotuarul sos.
Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in acesta seara pe Soseaua de Centura, zona Otopeni. Sase persoane au fost ranite, printre care si doi copii. Circulatia in zona a fost blocata timp de 40 de minute.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Doi conducatori de moped din Gorj au ajuns la spital, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere produse azi noapte.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
Eu nu te iubesc pe tine mai mult decat ma iubesti tu pe mine Noua rubrica de pe Sexsafe.ro, dedicata povestilor de dragoste pe care le-au trait cele mai renumite cupluri din lume, nu este o rubrica dedicata barfelor si carcotelilor.
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
google-analytics.com